یکی از تخصص های چندین ساله مجموعه بزرگ ماشین سازی شهاب صنعت راه اندازی انواع خطوط تولید و بسته بندی لبنیات در ایران می باشد این مجموعه با داشتن سابقه درخشان 25 ساله و به کارگیری متخصصان و مهندسین این صنعت , امروزه حرف اول را در راه اندازی هر نوع خطوط بسته بندی و تولید لبنیات میزند و مهم اینکه توانسته است با به کار گیری روش های نوین بسته بندی و همچنین ایده های خاص خود با کیفیت ترین خطوط تولید لبنیات را با 30% تخفیف طراحی و تحویل نهایید دهد که در نوع خود بی نظیر می باشد

متخصصین ما در خانواده بزرگ شهاب صنعت در طی سالیان دراز توانسته اند تجارب ارزشمندی را در راه اندازی انواع خطوط لبنیات کسب نمایند لذا توصیه اکید می نماییم به همه صنعتگران و تولید کننده گان این عرصه مواد غذایی که اگر تصمیم به راه اندازی چنین خط تولیدی را دارید قبل از اقدام به هرکار با یکی از متخصصین ما در این مجموعه تماس برقرار نمایید تا علاوه بر ارائه مشاوره های بسیار دقیق و هوشمند از تجارب چندین ساله این شرکت بهره مندشوید.

خطوط مستقیم تماس با مدیران و مشاورین ماشین سازی شهاب صنعت به شرح زیر می باشد که امکان ارتباط با این مجموعه را در اکثر ساعات روز را برای شما فراهم نموده است 09155128095 - 09155186140-  09105521774 -  09015180208 

  1.  معرفی راه اندازی خط تولید لبنیات توسط ماشین سازی شهاب صنعت

خط کامل لبنیات شامل تولید انواع محصولات لبنی از جمله ماست ، شیر پاستوریزه ، دوغ ، خامه و انواع مشتقات آن از جمله شیرکاکائو ، شیر عسل ، شیرموز ، دسرهای شیری ، انواع وعده های غذایی بر پایه شیر و . می باشد . شهاب صنعت در طی این 25 سال سابقه توانسته است به دفعات با موفقیت خطوط تولید فوق را از صفر تا صد طراحی و اجرا نماید.

خط تولید لبنیات در بسته بندی های مختلف انجام میشود و ماشین آلات بسیاری در این خطوط قرار می گیرد و بسته به نوع محصولات متفاوت می باشند . و به طور کلی در راه اندازی یک خط تولید لبنیات ماشین آلات به دو دسته تقسیم خواهد شد که عبارنتداز 1- ماشین آلات فراوری و عمل آوری 2- ماشین آلات بسته بندی

کارخانه تولید انواع محصولات و فراورده های لبنی پاستوریزه (خط تولید لبنیات پاستوریزه)  شبکه ای منسجم از مجموعه ماشین آلات و امکانات فنی مرتبط است که بر اساس برنامه تولید فرایند کنترل و دریافت شیرخام و سپس استانداردسازی، پروسس و بسته بندی انواع محصولات را فراهم می نماید.حصول مطلوب فرایند تولید مستم کارکرد صحیح امکانات پشتیبانی است که برای تامین صور مختلف انرژی مورد مصرف در جریان کار و کنترل اصطحلاک و کارائی سیستم نقش اساسی دارد. بنابراین طراحی کارخانه لبینات پاستوریزه بصورت یکپارچه ، منطبق و توسعه پذیر با ملاحظه تمام جوانب فنی در بحث زیرساخت ها، شرط اساسی در دستیابی به اهداف بهینه طرح می باشد.

  1. نسل جدید راه اندازی خط تولید لبنیات توسط ماشین سازی شهاب صنعت

نسل جدید خط تولید لبنیات پاستوریزه به گونه ای مهندسی شده است که با حفظ تمام موازین و استانداردهای فنی، بهداشتی و ایمنی، راندمان و کارائی مطلوب را داشته و کیفیت محصول نهایی را تضمین می نماید.

از جمله دستاوردهای مهندسی جدید ارتقاء سطح اتوماسیون، کنترل و بهبود فرایند سیستماتیک است که در نتیجه کاهش خطای اپراتوری،کاهش منابع و مصارف انرژی، تسریع روند تولید و سایر پارامترهای موثر در بهره وری و کارائی کارخانه را فراهم نموده است. همچنین در حوزه کنترل پساب صنعتی و کاهش آثار سوء زیست محیطی پیشرفت های موثری حاصل شده است.

  1. طراحی خط تولید لبنیات پاستوریزه توسط ماشین سازی شهاب صنعت

طراحی خط تولید لبنیات پاستوریزه در شرکت ماشین سازی شهاب صنعت بر مبنای مشخصات محصولات نهایی تولیدی انجام پذیرفته و عملکرد تجهیزات بکار رفته در خط تولید نیز همیشه بر مبنای استانداردهای رسمی بین المللی تعریف می گردد. و در کنار آن ایمنی و بهداشت نیز به عنوان جزئی لاینفکی از خطوط تولید مدرن و پیشرفته شرکت سوت ماشین تعریف می شود.

افتخار ما به عنوان شرکت طراحی خط تولید لبنیات پاستوریزه ارتباط مداوم و مستمر با مشتریان بوده ، زیرا به این اصل اعتقاد داریم که رضایت مشتریان تضمین کننده بازار و تجارت ما در عرصه داخلی و بین المللی است.

  1. فرآینده فراوری لبنیات پاستوریزه خط تولید لبنیات در ماشین سازی شهاب صنعت

شیر یکی از محصولات پایه ای و مهم در صنعت غذایی محسوب می شود . فرآورده های مربوط به شیر سهم بزرگی از صنعت غذایی را شامل می شوند. در این مقاله سعی داریم که نمایی از تولید و فرآوری شیر پاستوریزه را شرح دهیم . ابتدا در گاوداری ها شیر دوشیده شده و سپس در مخازنی جمع آوری می گردد . بعد از آن حمل شیر توسط تانکرهای مخصوص این کار انجام می پذیرد .  در مرحله بعد تانکر وارد کارگاه فرآوری و پاستوریزاسیون شیر می شود .

شیر خام که از تانکر تخلیه می شود پس از طی مراحل بالا فرآوری و بسته بندی شده و به بازار عرضه می گردد ، در ادامه به توضیح جز به جز این پروسه خواهیم پرداخت .

نکته مهمخط تولید شیر روش های مختلفی برای فرآوری و بسته بندی دارد و مشتقات زیادی از آن حاصل می شود .

  1. خط تولید دوغ پاستوریزه توسط ماشین سازی شهاب صنعت

یکی از نوشیدنی های مورد علاقه ما ایرانیان دوغ است . دوغ انواع مختلفی دارد که در دو نوع کلی به گازدار و بدون گاز تقسیم بندی می شود و هر کدام از آن ، خود تقسیم بندی جداگانه ای دارد ، مانند انواع دوغ های محلی با نام های مختلف ، دوغ کفیر ، دوغ گرمادیده و . دوغ گازدار فراورده‌ای است که بعد از فراوری به روش اول به آن گاز کربنیک تزریق می‌شود.دوغ حرارت دیدهٔ بدون گاز فراورده‌ای است که بعد از فرایند آن به روش اول، برای افزایش قابلیت نگهداری و جلوگیری از تولید گاز تحت تأثیر فرایند حرارتی قرار داده شود.دوغ حرارت دیدهٔ گازدار فراورده‌ای است که بعد از فرایند آن مطابق بند سوم، برای ایجاد گاز در اثر تخمیر طبیعی، باکتری های ترموفیل مورد استفاده در تولید ماست (استرپتوکو ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس دبروکی بولگاری) به آن اضافه شود. در این بخش توضیحاتی در مورد مراحل تولید دوغ گازدار در کارخانه را ارائه خواهیم کرد .

  1. خط تولید دوغ گازدار گرمادیده توسط ماشین سازی شهاب صنعت

در تولید نوشیدنی ها ، اولین مرحله تولید استحصال آب آشامیدنی سالم است که توسط یک چاه عمیق و یک سیستم تصفیه قدرتمند حاصل می شود .

بعد از مرحله تصفیه آب و بدست آوردن آب آشامیدنی تصفیه شده که خود چندین مرحله دارد ، آب وارد مخزن های ذخیره میشود و از طرفی دیگر مواد اولیه مورد نیاز برای تولید دوغ که بستگی به فرمولاسیون دوغ و سلیقه تولیدکننده دارد در مخزن های دیگر ذخیره می شود . سپس توسط سیستم انتقال به میکسر وارد شده و با هم ترکیب می شوند . بعد از این مرحله فیلتراسیون صورت می گیرد و بعد از اینکه دوغ از صافی عبور کرد ، پاستوریزه شده و بعد در گرمخانه گرم شده و بر اثر تخمیر طبیعی دوغ گازدار حاصل می شود .

یکی از مهمترین بخش ها در تولید دوغ ، ایجاد یک فرمولاسیون مناسب و خوب برای تولید دوغ می باشد . ایجاد یک فرمولاسیون نیاز به تحقیقات و آزمایشات بسیار دارد . جهت سفارش فرمولاسیون بر طبق خواسته و درخواست خود ، می توانید با کارشناسان ما در این زمینه تماس بگیرید .

  1. بازارسنجی محصول دوغ گازدار

دوغ یک نوشیدنی ایرانی است که البته در کشوهایی که به فرهنگ ایران نزدیک هستند از جمله کشورهای همسایه نیز شناخته شده است . بازار کشورهای منطقه می تواند برای صادرات در نظر گرفته شود .ایجاد طعم ها و عصاره های متنوع در فرمولاسیون دوغ می تواند بازار مصرف مناسبی ایجاد نماید .

  1.  تولید دوغ سنتی به روش صنعتی

دوغ سنتی را در ابعاد بزرگ به روش صنعتی می توان تولید کرد . فرمولاسیون و فرایند تولید دوغ سنتی که دارای بازار مناسبی در داخل و خارج از کشور می باشد در ابعاد صنعتی می توان ایجاد نمود و با بازارسنجی مناسب در این حوزه به تولید پرداخت . جهت مشاوره در این زمینه تماس بگیرید .

  1.  قیمت خط تولید لبنیات صنعتی

قیمت خط تولید لبنیات صنعتی بسیار متنوع می باشد . یک عامل ظرفیت تولید و عامل دیگر نوع محصول مورد نظر جهت تولید است . برای مثال برای کسی که می خواهد یک خط کامل دوغ و یا شیر پاستوریزه تولید کند با قیمت زیر یک میلیارد تومن (در تاریخ اصلاح این مقاله ) راه اندازی نماید اما برای مثال اگر بخواهد خط تولید پنیر UF  تولید کند به سرمایه ای بیش از دوبرابر این مقدار نیاز خواهد داشت . ظرفیت تولید نیز بسیار در عامل قیمت گذاری خط تولید لبنیات تاثیر گذار است و ظرفیت ماشین آلات خط تولید لبنیات و ابعاد و مقیاس آن عامل بسیار مهمی در قیمت گذاری می باشد .


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها